Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5 - ke-pe klo 11-18 ja la klo 11-16
Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5 - ke-pe klo 11-18 ja la klo 11-16
Ostoskori 0

Monstera money mask

Näin kesäkukkakaudella ei sovi unohtaa sisäkasvipuolta.
Tällä viikolla on kaupalle saapunut erä ihastuttavaa Monstera Monkey Maskia. Tämä peikonlehden sukulainen kasvaa köynnöstäen ja sopii parhaiten valoisalle muttei paahteiselle paikalle. Lehdet ovat upean silkinhohtoiset.

Viisirunkoiset letitetyt
kastanjasutipuut ovat suht nopeakasvuisia ja helppohoitoisia. Ne varastoivat vettä paksuun runkoonsa, joten reipas kastelu aina kun multa on kuivunut lähes kauttaaltaan antaa hyvän tuloksen. Ne viihtyvät valoisassa muttei paahteisessa paikassa. Se voi kasvaa parin metrin korkuiseksi.

Sain tehokkaana huoneilman puhdistajana tunnetusta laikkuvehkasta ihastuttavaa värilehtistä lajiketta. Tämä hitaasti kasvava ja vähässäkin valossa viihtyvä kasvi on varsin helppohoitoinen- anna mullan kuivahtaa kastelujen välissä ja istuta suurempaan vasta kun ruukku on täynnä juuria.

Todella nopeakasvuinen banaani tarvitsee ympärilleen tilaa ja se sopii hyvin kesäisin ulkona kasvatettavaksi. Se tarvitsee paljon valoa mutta sitä täytyy suojata paahteelta. Suuret lehdet nauttivat sumuttelusta. Banaani saattaa tarvita ruukutuksen suurempaan parikin kertaa kesässä.

Koristeellisista lehdistä tunnettu kirjosoihtuköynnös on varsin helppohoitoinen amppelikasvi. Sijoita valoin tai puolivarjoon ja kastele antaen mullan kuivahtaa kastelujen välissä. Kasviin tulee oranssinpunaiset kukat. Tämä sopii myrkyttömänä myös eläinperheisiin.

#pienikasvikauppa #viherkasvit #huonekasvit #monsteramonkeymask #pachiraaquatica #aglaonemaspottedststar #musabasjoo #aeschunanthusmarmoratus #plantsmakepeoplehappy

 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu