Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5
Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5
Ostoskori 0

LEPOKAUDEN KASVINHOITOAINEENA MERILEVÄ

Hoitovinkit

LEPOKAUDEN KASVINHOITOAINEENA MERILEVÄ

Päivien pimetessä on syytä laittaa lannoitus tauolle ja antaa kasveille mahdollisuus viettää lepokautta. Kaikkea hoitoa ei kuitenkaan kannata lopettaa, sillä merileväuutetta voi antaa kasveille ympärivuotisesti. Suosittelen sen käyttöä lepokaudella, sillä se ikäänkuin huomaamattomasti tekee niin itse kasville kuin kasvualustallekin hyvää.


Merilevä vaikuttaa kasveihin positiivisesti tehostaen kasvien vedenottokykyä. Se auttaa ravinteiden imeytymisessä ja vahvistaa kasvien vastustuskykyä tauteja ja tuholaisia vastaan sekä voimistaa kasvien juuristoa. Merilevä sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita.

Voit sekoittaa merileväuutetta kasteluveteen ja antaa kastelun yhteydessä, tai sekoittaa sitä sumutepulloon ja sumutella kasvit laimealla liuoksella. Sumuttelua on muutenkin hyvä tehostaa talvella, kun patterit lämmittävät asuntoja ja huoneilman kosteusprosentti on suht matala.

@nekooyab

#pienikasvikauppa #merileväuute #merileväkastelu #nekosuomi #huonekasvit #viherkasvit #lepokausi #kasvinhoitoaine #kallio #kivijalkakauppa #

 

 

 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu