Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5
Viherkasvit, kukat, ruukut ja hoitotuotteet - Fleminginkatu 5
Ostoskori 0

BIOPROFFAN LUONNONMUKAINEN HOITOPAKETTI VIHERKASVEILLE

Hoitovinkit

BIOPROFFAN LUONNONMUKAINEN HOITOPAKETTI VIHERKASVEILLE ūü™ī

Kokeile miten probiootit vaikuttavat viherkasviesi hyvinvointiin.

Oletko joskus ottanut maitohappobakteereita, jotta vatsasi voisi paremmin, nostanut leipää hiivalla, käyttänyt antioksidantteja vaikkapa kosmetiikassa? Tällöin olet hyödyntänyt tehokkaita mikro-organismeja. Ne ovat osa ihmisiä, eläimiä, maaperää, kasvimaailmaa sekä vesistöjä.

Bioproffan Luonnonmukainen hoitopaketti viherkasveille sisältää neljää erilaista liuosta, joiden avulla voit lisätä kasviesi hyvinvointia. Toiminta perustuu tehokkaisiin mikro-organismeihin (Effective micro-organisms, puhutaan yleisesti lyhenteellä EM) jotka ovat nestemäisessä muodossa oleva sekoitettu viljelmä, joka koostuu maitohappobakteereista, fotosynteettisistä bakteereista ja hiivoista.

Paketista löytyy EMMA- mikrobiliuos, joka elävöittää maaperää, edesauttaa kasvien tautien- ja talvenkestävyyttä ja lisää satoa ja kasvien hyvinvointia. Terrafert Maa vahvistaa juurten kasvua sekä parantaa kasvien kykyä käyttää maaperän ravinteita hyväksi. EMMA ja Terrafert Maa annetaan yhdessä kasteluveden mukana.

Sumutteena annettavat Terrafert Lehti sekä MK5, jotka parantavat kasvien kasvua ja immuniteettia, sekä kasvattavat lehtien pinnalle regeneratiivisia mikro-organismeja joka kasvattaa kasvin luonnollista puolustusjärjestelmää tauteja ja tuholaisia vastaan.

Tämä paketti on erinomainen joululahja itselle tai viherkasviharrastajalle ja löytyy kivijalkakaupan lisäksi myös Woltista.

@bioproffa.fi @bioproffa @esbaubiogarden @multikraft.official

#pienikasvikauppa #bioproffa #luotaluontoon #probiootit #tehokkaatmikroorganismit #multikraft #multikraftprobiotics #joululahjavinkki #huonekasvit #viherkasvit #mullattomat

 

 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu